O podjetju

Certifikat ZDSPodjetje

Smo družinsko podjetje z dolgoletno poslovno prakso. Z delovanjem na področju računovodstva smo začeli že leta 1989. Od leta 2008 poslujemo kot gospodarska družba ANNI-INFO d.o.o., pretekla leta ste nas lahko poznali pod imenom Vlasta Auer s.p., ANNI, Finančno-računovodske storitve. Naše dolgoletne stranke so iz podravske regije. Leta 2011 smo razširili poslovanje tudi na osrednje slovensko regijo in odprli poslovno enoto v Domžalah.

Finance predstavljajo občutljivo področje vsakega posameznika, zato je naša prioriteta s strankami vzpostaviti pristen odnos, kar dokazujemo z našo dolgoletno poslovno prakso.

Naš uspeh je, da strankam dokažemo, da smo podjetje, ki mu lahko zaupajo svoje želje in potrebe z namenom, da z našo strokovno podporo ustvarijo svoj zastavljeni cilj.

Strokovna znanja

Znanje nadgrajujemo s strokovnimi izobraževanji. Kvaliteto našega znanja potrjujemo tudi s certifikatom davčne svetovalke, ki ga podeljuje davčno finančni raziskovalni inštitut v sodelovanju z Zbornico davčnih svetovalcev Slovenije, katerega smo tudi aktivni član.